Кафе пицерија „Leone“ / Пук Концепт 2015

Локација: ул. „Даме Груев“, Скопје Локал: Кафе пицерија Проектна задача: Ентериер Автори: Ирина Стефановска, Билјана Стамболиева Фирма: Пук концепт Фотографии:...

Колекција „Z“ / Творница 2015

Колекција: Стол, ламба, канта за отпадоци, одложувач за облека, маса Автори: Творница Контакт:   facebook,  www.tvornica.mk Проектот беше дел од...

Просториите на „Радо инженеринг “/ 2014

Тип: канцелариски простор Површина: 105 m2 Година: 2014 Автор: Пако Радовановиќ Локација: Скопје Извор: www.rado.com.mk  

Ентериер на султанските одаи 1911- Битола

Во 1911 година, Битола ја посетил султанот Мехмед V Решад. По тој повод, битолската управа решила да ги реновира одаите...

SPIN – трпезариска маса / MONOZERO

Мебел: трпезариска маса Дизајн и производство: Monozero Контакт: contact@monozero.mk Извор: http://mono-zero.com/mk/portfolio/spin/

Стол MOVE / Марија Христовска Стефковска 2013

Работилница: за дизајн на мебел - „Public Room" Автор: Марија Христовска Стефковска Година: 2013 Изработка: Дамико Материјал и техника: ламелирано...

Стол тип „ОГ-203″ / СОЗТ Треска

Автор:  Миле Стефановси Реализација: РО „Треска-Огражден" - Берово Гoдина: 1981 Извор: Бимас 1981

Cuban / Feydom

Име: "Cuban" Тип: Модуларна гарнитура Дизајн: Feydom Проиводител: Feydom Контакт: feydom.mk Cuban е модуларна гарнитура со меко седиште и два...

Продавница за органска храна / Андреј Клинчаров и Елена Перинска

Кoнкурс: решение за ентериерно обликување на типска продавница за Органска храна (Министерство за земјоделство, шумарство и водостопанство) Година: 2015 Автори:...

ДМ ентериер / Ива Димовска ,Стефан Матески

  Автори: Ива Димовска (архитект), Стефан Матески (внетрешен дизајнер) Година: 2015 За сите љубители на ретро уредените катчиња, интересен мини...