SPIN furniture / репариран мебел /

Автори: Марта Мојсова и Катерина Теодорова Контакт: www.facebook.com/spinfurniture Материјалот го обработи: Тамара Георгиевска

“SEDC Business simulator” /KULT DESIGN 2015

ПРОЕКТ ЗА ВНЕТРЕШНО УРЕДУВАЊЕ НА ПРОСТОРИИ “SEDC BUSINESS SIMULATOR” Тип: Офис за бизнис симулатор Површина: 60м2 Година: Септември, 2015 Фирма:...

Rinnoca декоративни ламби / Катерина Трпковска

Автор: Катерина Трпковска Контакт: www.rinocca.mk www.facebook.com/ rinocca Материјалот го приложи: Тамара Амович  

Кафе пицерија „Leone“ / Пук Концепт 2015

Локација: ул. „Даме Груев“, Скопје Локал: Кафе пицерија Проектна задача: Ентериер Автори: Ирина Стефановска, Билјана Стамболиева Фирма: Пук концепт Фотографии:...

Колекција „Z“ / Творница 2015

Колекција: Стол, ламба, канта за отпадоци, одложувач за облека, маса Автори: Творница Контакт:   facebook,  www.tvornica.mk Проектот беше дел од...

Просториите на „Радо инженеринг “/ 2014

Тип: канцелариски простор Површина: 105 m2 Година: 2014 Автор: Пако Радовановиќ Локација: Скопје Извор: www.rado.com.mk  

Ентериер на султанските одаи 1911- Битола

Во 1911 година, Битола ја посетил султанот Мехмед V Решад. По тој повод, битолската управа решила да ги реновира одаите...

SPIN – трпезариска маса / MONOZERO

Мебел: трпезариска маса Дизајн и производство: Monozero Контакт: contact@monozero.mk Извор: http://mono-zero.com/mk/portfolio/spin/

Стол MOVE / Марија Христовска Стефковска 2013

Работилница: за дизајн на мебел - „Public Room" Автор: Марија Христовска Стефковска Година: 2013 Изработка: Дамико Материјал и техника: ламелирано...