Конкурс за идејно решение за отворен пливачки базен

Агенцијата за млади и спорт распишува конкурс за избор на идејно решение за отворен пливачки базен. Од тоа што е...

Конкурс за идејно решение за коритото на кочанска река

Извор: Биро за јавни набавки Изработка на идејно-архитектонско решение на коритото на кочанска река во централното градско подрачје во Кочани...