Црвени сеќавања 2: Скопје е брутално

Серијалот „Радиус“ ги следи актерите Ана Стојановска и Дритон Вејсели како ја истражуваат природата, културата и историјата на Македонија и...

BIGSEE со награди за современата македонска архитектура

BIG SEE претставува платформа, која ги препознава достигнувањата и потенцијалот на повеќе сфери во повеќе полиња, од архитектура и дизајн...