Универзална Сала – Скопје / фотогалерија – дел II

Локација: Скопје

Година: 1966

Фото: / 2020/ Борис Јурмовски

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Погледнете ја фотогалеријата од ентериерот на Универзална сала >>>