Вечерва предавање на архитект Мартин Пановски

Во склоп на циклусот предавања ПРАКТИСКОП, при Архитектонскиот факултет Скопје, вечерва  во 18 часот, за своето практикување архитектира во Македонија, ќе говори архитект Марин Пановски.

Во јавноста познат како тековен претседател на ААМ, но и како дел од тимот на РАДИУС АРХИТЕКТИ што е и главна причина за вечерашното излагање.

Извор >>>