Фотогалерија од изложбата на АФС – 16.06.2015

Фотографии: Борис Јурмовски, Филип Конески

IMG_1342

IMG_1348

IMG_1347

IMG_1345

IMG_1344

IMG_1343

IMG_1354IMG_1358

IMG_1359

IMG_1356

mob

20150616_141639

20150616_141903

IMG_1360

IMG_1355

IMG_1361

izlozba afs 2

IMG_1367

IMG_1372

IMG_1371

IMG_1370

IMG_1369

IMG_1364

IMG_1363

IMG_1352

IMG_1353

 

Автор на статија: