Семестрална изложба на архитектонските студија на Архитектонскиот факултет Скопје – ИАС 24

На 24 јуни, во 11 часот, се отвори семестралната изложба на архитектонските студија на Архитектонскиот факултет Скопје при УКИМ – ИАС 24.

Во денешната објава ви носиме дел од фотогалеријата поставена на социјалните мрежи на факултетот, дело на Ева Живковиќ.

Сите заинтересирани, изложбата може да ја посетат изложбата до 28 јуни.