Лукаш Галусек со предавање на АФС

Материјалот го приложи и истражи: Ноеми Чаусидис Во рамките на претставувањето на Полската современа архитектура преку изложбата на Архитектонскиот Факултет,...

Се отвора „Think“ – House of Furniture

Вечерва во Скопје, на улица Орце Николов 115, се отвора Think – House of Furniture. Ова е првата концептуална продавница за...

„Stories About Designing“ од архитектот Кристоф Фелгер на АФС

“Самиот факт што не можеше да не собере во амфитеатарот, кажува тоа колку младите архитекти во Македонија се гладни за...

МАРХ доделува БЛАГОДАРНИЦА на ААМ

МАРХ ( Македонска архитектура) по повод својот прв роденден, доделува БЛАГОДАРНИЦА на ААМ (Асоцијација на архитекти на Македонија),  за искажаната...

Подарок од МАРХ за вас

Марх по повод својот прв роденден доделува книга за еден од своите читатели.  Наградната игра е отворена за сите (освен...

МАРХ полни 1 година :)))

Со голема радост, МАРХ денес го слави својот прв роденден. Официјално нет страната беше промовирина и пуштена во сообраќај за...