ВТОРОНАГРАДЕН ТРУД ЗА КОНКУРСОТ „СКОПЈЕ НА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА“

Организатор: EUROPE HOUSE SKOPJE Автори: Даниела Василева, Сара Велеска, Сара Трајкова Наслов на проект: Reimagining Colorwaves (Преосмислување на брановите во боја)...

Изложба „Скопје на новата генерација“

Вчера во шалтер салата на Македонска Пошта, од 18:30 часот Europe House Skopje го прослави својот 4ти роденден. На овој настан...

AGRO CASTRUM / Трајкова, Василева, Велеска, Цветковски

Автори : Сара Трајкова, Даниела Василева, Сара Велеска, Андреј Цветковски   Семестар: IX – 2022/23 Проектна задача : Населба / Архитектура...