3 години Македонска АРХитектура

3 години како со ентузијазам и љубов посветено работиме на промоцијата на македонската архитектура пред пошироката јавност. Во овој период...

Трибина: Вредноста на македонската архитектура денес

Во рамки на САEМ НА ГРАДЕЖНИШТВО 2017 во организација на Асоцијацијата на архитекти на Македонија и Скопски саем ќе се...